fbpx
rugpjūčio 28 d. 2021 m.

4-6 porcijos Reikės: 3-4 veršienos ar jautienos kulninės gabaliukų  4 naujo derliaus morkų  2-3 salierų kotų  4-5 petražolių šakelių 120 g išmirkytų neskaldytų žirnių  2 svogūnų  2 šaukštų sviesto 2-3 laurų lapelių 10 juodųjų pipirų žirnelių  3-5 kva...

rugpjūčio 28 d. 2021 m.

10 porcijų Tešlai reikės: 2 kiaušinių 100 g cukraus žiupsnio druskos 120 g miltų   Želė sluoksniui reikės: 30 g želatinos 130 g cukraus 2×500 g indelių natūralaus jogurto 150 g aviečių 1 pakelio (80 g) raudonų uogų skonio želė ruošinio sauj...

rugpjūčio 14 d. 2021 m.

12-15 gabaliukų Reikės: 300 g uogų: braškių, aviečių, gervuogių 300 g cukraus 4 kiaušinių baltymų žiupsnio druskos 20 g želatinos 100 ml aviečių sunkos 1 šaukšto miltelinio cukraus   Produktų ieškokite: Rolando daržovės, Vaišė, Tėviškės skonis, ...

rugpjūčio 7 d. 2021 m.

4 porcijos Reikės: 150 g perlinių kruopų 200 g konservuotų kukurūzų saujos petražolių pluoštelio laiškinių česnakų druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį 5 šaukštų alyvuogių aliejaus 1-2 šaukštų medaus arba klevų sirupo 1 žaliosios citrin...

liepos 31 d. 2021 m.

4 stiklinės Reikės: 500 ml grietinėlės 6 lapelių želatinos 120 g cukraus  1 vanilės ankšties 500 g uogų: braškių, mėlynių, gervuogių, šilauogių   Produktų ieškokite: Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT, Riešutų sodas, Rolando da...

liepos 17 d. 2021 m.

4-5 porcijos Reikės: 1 kg plonų dešrelių (jautienos, kiaulienos) 2 cukinijų (nuplautų) 4 šaukštų alyvuogių aliejaus saujelės šalavijų lapelių druskos pagal skonį   Produktų ieškokite krautuvėlėse: Skonio Ritmu, OxMeat, Kadaginė, Mėsos Broliai, I...

liepos 10 d. 2021 m.

2 porcijos Reikės: 4 didelių riekių arbūzo 2 mažų avokadų (nuplautų) 15-20 mėgstamų alyvuogių 100 g ožkų sūrio arba fetos saujelės šviežių mėtų lapelių 0,5 šaukštelio džiovintų raudonėlių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 1 šaukšto citrinų sulčių  ...

liepos 3 d. 2021 m.

4-5 porcijos Reikės: 1 kg plonų dešrelių (jautienos, kiaulienos) 4-5 obuolių (nuplautų) 4 šaukštų alyvuogių aliejaus saujelės šalavijų lapelių druskos pagal skonį   Produktus rasite krautuvėlėse: Skonio Ritmu, Ekomarket, OxMeat , Mėsos Broliai, ...

birželio 18 d. 2021 m.

6-8 porcijos Tešlai reikės: 150 g miltų 50 g nesaldžios kakavos 1 stiklinės cukraus 4 kiaušinių žiupsnelio druskos   Įdarui reikės: 300 g varškės 100 g sviesto (minkšto) ½ indelio saldaus kondensuoto pieno saujos braškių (nuplautų, nudžiovintų) ...

birželio 12 d. 2021 m.

6-7 porcijos Reikės: 1 kg cukinijos 3 šaukštų aliejaus (kepti) 2 šaukštų sviesto 1-2 šaukštelių džiovintų čiobrelių ar raudonėlių 18 lapų lazanijos 150 g tarkuoto kietojo sūrio 250 g tarkuoto fermentinio sūrio žiupsnio druskos žiupsnelio maltų juodųj...

birželio 5 d. 2021 m.

Reikės: 2 karšių po 600-700 g (išskrostų, nuplautų) arba karpių, ešerių 2 jaunų cukinijų (nuplautų) 2-3 saldžiųjų paprikų 4 šaukštų alyvuogių aliejaus saujos petražolių, čiobrelių druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį Daržovių marinatui ...

gegužės 29 d. 2021 m.

Reikės: 10 naujo derliaus bulvių saujos šalavijų lapelių 10 plonų griežinėlių vytintos kumpio/šoninės 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 3-4 chalapos paprikų (jalapeno) 3-4 mažų saldžiųjų paprikų 5-6 smidrų   Produktų ieškokite: Eko market, VAIŠĖ, Rol...

gegužės 22 d. 2021 m.

Reikės: 300-400 g šparagų (žalių arba baltų) 100 g lašišos (rūkytos arba sūdytos) 2 šaukštų sviesto 1-2 šaukštelių citrinų sulčių druskos pagal skonį Produktus rasite: Eko market, VAIŠĖ, Rolando daržovės, Tėviškės skonis, Pieno namai, Naminukas LT, B...

gegužės 15 d. 2021 m.

Reikės: 1 saujos ridikėlių 2 šaukštų sviesto 4 riekių duonos 2-3 šaukštų grietinėlės sūrio druskos pagal skonį saujelės šviežių žalumynų (čiobrelių, petražolių)   Produktų ieškokite: Rolando daržovės, Ekomarket, VAIŠĖ, Pieno namai, Ilzenbergo dv...

gegužės 8 d. 2021 m.

Reikės: 800 g kiaulienos nugarinės su kaulu 150-200 ml rabarbarų sirupo 5 šaukštų alyvuogių aliejaus 1 šaukštelio džiovintų raudonėlių 0,5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų 2 šaukštelių grūstų kadagio uogų 2 skiltelių česnako (nuluptų) 2 kininių kopūs...

gegužės 2 d. 2021 m.

8 porcijos Reikės: 250 g miltų 110 g cukraus žiupsnio druskos 125 g sviesto 1 kiaušinio 1 trynio 2 didelių kriaušių (nuplautų) 2-3 šaukštų juodųjų serbentų uogienė Produktus reikalingus pyragui rasite: Ekomarket, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, VAIŠĖ, Nam...

balandžio 24 d. 2021 m.

Reikės: 0,8 kg veršienos nugarinės su kaulu (nuplautos, nusausintos) 50 g sviesto 3 šaukštų aliejaus 3 šaukštų maltų džiūvėsėlių druskos, juodųjų pipirų pagal skonį   Padažui reikės: 150 ml baltojo sauso nealkoholinio vyno 150 ml daržovių sultin...

balandžio 17 d. 2021 m.

Reikės: 5-6 morkų (nuskustų, nuplautų) 4 gabaliukų lašišų filė po 150 g (nuplautų, nusausintų) 1 šaukšto aliejaus (pvz., vynuogių kauliukų, kepti) 1 šaukšto sviesto saujelės ridikėlių daigų ar kitokių žalumynų druskos, pipirų pagal skonį Užpilui reik...

balandžio 10 d. 2021 m.

8 porcijos Reikės: 2 pakelių (po 180 g) pusriebės varškės 2 pakelių (po 180 g) trapių sausainių 250 g džiovintų slyvų be kauliukų 150 g kambario temperatūros sviesto 200 g išgliaudytų pistacijų 4 ar 5 šaukštų saldaus kondensuoto pieno 1 šaukštelio va...

balandžio 3 d. 2021 m.

6–8 porcijos Pagrindui reikės: 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos (500 g) 1 išplakto kiaušinio Įdarui reikės: 600 g špinatų (nuplautų, nusausintų) 250 g rikotos 6 kiaušinių 4 šaukštų tarkuoto parmezano 2 šaukštų aliejaus (kepti) 2 sukap...

kovo 27 d. 2021 m.

2 vnt. Reikės: 100 g drungno vandens 21 g sausų mielių 260 g cukraus 135 g sviesto 135 g drungno pieno 4 kiaušinių 870 g miltų 1 šaukštelio druskos 0,5 šaukštelio malto kardamono 1 šaukštelio vanilės pastos 1 apelsino plonai nutarkuotos žievelės 1 ki...

kovo 20 d. 2021 m.

Į savo šventinę virtuvę kviečiame įsileisti šiltų vėjo gūsių iš užjūrio šalių ir paragauti tradicinių Šv. Velykų kepinių iš Portugalijos, Graikijos ir Italijos. Dalinamės pirmuoju receptu, Jūsų dėmesiui – Portugališkas mielinis Velykų pyragas su mė...

kovo 12 d. 2021 m.

5-6 porcijos Salotoms reikės: 1 kg nuluptų ir pasmulkintų burokėlių 5 šaukštų alyvuogių aliejaus 3 šaukštų balzaminio acto 2 smulkiai sukapotų česnako skiltelių 1 šviežių čiobrelių šakelės 225 g perlinio kuskuso 400 ml daržovių sultinio 150–200 g fet...

kovo 6 d. 2021 m.

6 porcijos Reikės: 400 g šaldytos sviestinės mielinės tešlos 120 g maskarponės 75 g tarkuoto brandinto avių pieno sūrio 350-400 g bulvių (nuskustų, nuplautų) 1 šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų saujelės prieskonių: šal...

vasario 27 d. 2021 m.

4 porcijos Reikės: 1 vidutinio dydžio žiedinio kopūsto 2-3 šaukštų aliejaus 2-3 šaukštų skrudintų migdolų griežinėlių druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį Pagardui reikės: 6-8 ančiuvių filė 2 česnako skiltelių (nuluptų, sutrintų) 2 šauk...

vasario 20 d. 2021 m.

Sezoninės šakninės daržovės puikiai tinka ir saldiems kepiniams! Šį savaitgalį kviečiame išsikepti drėgną pyragą su riešutais ir morkomis....

vasario 6 d. 2021 m.

Vienas tortas – du papuošimo variantai. Išsikepkime kartu 𝟑-𝐨𝐣𝐨 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤𝐭𝐨 𝐓𝐮𝐫𝐠𝐚𝐮𝐬 𝐠𝐢𝐦𝐭𝐚𝐝𝐢𝐞𝐧𝐢𝐨 𝐭𝐨𝐫𝐭𝐚̨ su šilauogėmis!...

vasario 3 d. 2021 m.

Dievinantiems pyragėlius su grybais, siūlome įnešti šiek tiek naujovių ir įprastus miltus pakeisti pilno grūdo miltais...

vasario 3 d. 2021 m.

Lapinių kopūstų ir riešutų pyragas kvies visus ištroškusius paragauti labiau egzotiškesnės bei sveikesnės alternatyvos jau įprastiems mėsos pyragams. ...

vasario 3 d. 2021 m.

Silkė su pupelėmis, troškintomis daržovėmis ir paprikų pagardu leis naujai interpretuoti visų taip mėgstamą patiekalą....

vasario 3 d. 2021 m.

Šiandien kviečiame paragauti sultingųjų anties krūtinėlės kepsnelių su gaivumo pridedančiais greipfrutais! ...

sausio 30 d. 2021 m.

Primename apie labai gardų, sezonišką užkandį – moliūgus keptus su kumpio juostelėmis!...

sausio 23 d. 2021 m.

Šildantis jautienos ir sezoninių daržovių troškinys – sotus, turtingo skonio patiekalas, kurio užteks visai šeimai! ...

sausio 16 d. 2021 m.

Saldžiarūgščiai baklažanai kepti orkaitėje – lengvai paruošiamas, bet subtiliu skoniu bei maloniu aromatu stebinantis patiekalas. ...

sausio 9 d. 2021 m.

Kartais tolimoje šaldytuvo kertelėje užsilieka vienas kitas sūrio gabalėlis ir tenka gerai pasukti galvą, ką gi daryti su šiais likučiais. Turime Jums idėją, tiksliau, priminimą apie visų mėgstamus orkaitėje keptus sumuštinukus su įvairiais sūriai...

gruodžio 30 d. 2020 m.

šragavę visus tradicinius lietuviškus patiekalus, Naujuosius Metus pasitikime su gurmaniška vakariene – vyne troškintu aštuonkoju!...

gruodžio 19 d. 2020 m.

Likus paskutiniam savaitgaliui iki jaukiausių metų švenčių, dalinamės paskutine 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐨𝐦𝐨𝐬 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧𝐨𝐬 idėja – 𝐤𝐫𝐞𝐩𝐬̌𝐞𝐥𝐢𝐚𝐢 𝐬𝐮 𝐬̌𝐨𝐤𝐨𝐥𝐚𝐝𝐮 𝐢𝐫 𝐬𝐩𝐚𝐧𝐠𝐮𝐨𝐥𝐞̇𝐦𝐢𝐬....

gruodžio 18 d. 2020 m.

𝐏𝐫𝐢𝐞𝐬̌ 𝐣𝐮𝐬 – 𝐤𝐞𝐭𝐮𝐫𝐢𝐨𝐬 𝐢𝐝𝐞̇𝐣𝐨𝐬, 𝐤𝐮𝐫𝐢𝐨𝐬 𝐬̌𝐢𝐞𝐦𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐞𝐧𝐝𝐮𝐨𝐣𝐚 𝐭𝐚𝐩𝐭𝐢 𝐧𝐚𝐮𝐣𝐚 𝐊𝐚𝐥𝐞̇𝐝𝐮̨ 𝐬𝐭𝐚𝐥𝐨 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐢𝐤𝐚....

gruodžio 12 d. 2020 m.

Trečioji 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐨𝐦𝐨𝐬 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧𝐨𝐬 idėja – burnoje tirpstatys 𝐦𝐞𝐝𝐮𝐨𝐥𝐢𝐮𝐤𝐚𝐢, kuriuos dekoruoti galėsite kartu su mažaisiais pagalbininkais!...

gruodžio 5 d. 2020 m.

Štai ir antroji 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐨𝐦𝐮̨ 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧𝐮̨ idėja! 𝐏𝐢𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬̌𝐤𝐢 𝐦𝐢𝐞𝐥𝐢𝐧𝐢𝐚𝐢 𝐥𝐚𝐩𝐚𝐢 – be galo išvaizdus kepinys, kurio formoms bei dekoravimo galimybėms nėra ribų....

lapkričio 28 d. 2020 m.

Šv. Kalėdų laukimas bus itin ramus. Vengdami šventinio šurmulio, daug laiko praleisime namuose, tad jaukius vakarus kviečiame paskirti mintims apie pačius artimiausius ir šilčiausius linkėjimus sudėti į 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐨𝐦𝐚𝐬 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧𝐚𝐬. Turime Jums keletą idėjų!...

lapkričio 21 d. 2020 m.

Žvarbūs rudens vakarai puikiai tinka eksperimentams virtuvėje! Šį savaitgalį kviečiame Jus išsikepti klasikinį, vanilinį sūrio pyragą!...

lapkričio 14 d. 2020 m.

Šį savaitgalį kviečiame Jus pasigaminti šildančią lapinių burokėlių sriubą!...

lapkričio 6 d. 2020 m.

Palepink artimuosius 𝐩𝐲𝐫𝐚𝐠𝐮̨ 𝐝𝐢𝐞𝐧𝐨𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐚! Cinamono bandeles kepėme pirmojo karantino metu, šį kartą pasiraitojame rankoves ir minkome tešlą cinamono pynei! ...

spalio 31 d. 2020 m.

Sveiki pietūs be pastangų! Skamba neįtikėtinai? Tuomet pažvelkite į šį orkaitėje keptų pomidorų sriubos receptą....

spalio 24 d. 2020 m.

Vaikystės prisiminimais dvelkianits bulvinių šiuškių (švilpikų) receptas papildo rudenišką Benedikto turgaus receptų kolekciją. ...

spalio 17 d. 2020 m.

Burokėliai ir minkštutėlis ožkų sūris – klasikinis rudens derliaus skonių derinys, šį kartą lengvai paruošiamose salotose....

spalio 10 d. 2020 m.

Svarstote, kas šiandien pusryčiams? Siūlome lengvai ir greitai paruošiamą dubenėlį rudeniškos avižinės košės su keptais obuoliais, juk šiandien minima tarptautinė košės diena!...

spalio 4 d. 2020 m.

Receptas jaukiems vakarams, kai namuose pasklinda kepamo pyrago aromatas. Krepšeliui su slyvomis ir migdolais reikės:...

rugsėjo 26 d. 2020 m.

4 porcijos   Reikės: 8 naujo derliaus bulvyčių 400 g šamų arba lašišų filė 6 kiaušinių 2-3 šaukštų pieno 2 saujų špinatų (nuplautų, nusausintų) 2 šaukštų aliejaus (kepti) 1 šaukšto alyvuogių aliejaus trupučio druskos trupučio tarkuoto muskato šviežia...

rugsėjo 19 d. 2020 m.

Ar kada bandėte namuose išsikepti picą? Siūlome išmėginti šį paprastą ir netradiciniį picos receptą su burata ir cukinijomis....

rugsėjo 12 d. 2020 m.

Pomidorų ir šilauogių salotos, ar teko ragauti tokį neįprastą derinį?...

rugsėjo 5 d. 2020 m.

Kokia rudens pradžia be obuolių pyragu kvepiančių namų... Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo purus tarkuotų obuolių pyragas!...

liepos 3 d. 2020 m.

Kas gali būti gardžiau už naminę duoną. Dalinamės minkštos naminės riešutų duonos receptu! ...

rugpjūčio 15 d. 2020 m.

Dalinamės idėja, kaip ant žarijų išsikepti ožkos sūrį, panaudojant jaunų vynuogių lapus....

rugpjūčio 8 d. 2020 m.

Švelniai sūraus Feta sūrio ir sultingų persikų draugystė, vasariškose salotose, kurioms reikės:...

rugpjūčio 1 d. 2020 m.

Naminiai uogų ledai, kuriems reikės vos kelių ingredientų! ...

liepos 25 d. 2020 m.

Šį savaitgalį Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo ryškiaspalvė, aromatinga kreminė bulvių, porų ir žirnelių sriuba....

liepos 18 d. 2020 m.

Vienas gardus ir uogomis kvepiantis blynas, kurio užteks visai šeimai!...

liepos 10 d. 2020 m.

Greitai paruošiamiems pusryčiams ar sveikam užkandžiui – bananų ir špinatų glotnučio receptas....

liepos 3 d. 2020 m.

Šią vasarą praleisime mėgaudamiesi lietuviška gamta, tad siūlome piknikams tinkantį užkandį – paprastus ir gardžius žuvų kotletukus....

birželio 26 d. 2020 m.

Nekeptas uogų tortas, kuriam nereikia ieškoti tinkamos progos!...

birželio 20 d. 2020 m.

Veršienos kulninė – dažnai sutinkamas produktas klasikiniuose itališkuose receptuose. Kvapnus ir sultingas šios mėsos kepsnelis su ryžiais ir ridikėlių salotomis puikiai tiks sotiems savaitgalio pietums!...

birželio 13 d. 2020 m.

Šparagų sezonas įsibėgėjo, tad Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildome itin paprastu ir gardžiu šparagų, sūrio ir kiaušinių užkandžiu, kuris puikiai tiks lėtiems savaitgalio pusryčiams. ...

birželio 6 d. 2020 m.

Jeigu vis dar ieškote tobulo, lengvo ir puraus varškės apkepo recepto – štai jis!...

gegužės 30 d. 2020 m.

Apie artėjančią vasarą praneša soduose žaliuojantys rabarbarai! Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildėme unikaliu ir lengvai pagaminamu rabarbarų pagardu, kuris puikiai derės su duona ar mėgstamu sūriu....

gegužės 23 d. 2020 m.

Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo Viduriniųjų Rytų įkvėptos vištienos salotos su avinžirniais, kuskusu, riešutais ir gražgarstėmis....

gegužės 16 d. 2020 m.

Perlinių kruopų, keptų pomidorų ir ispaniškos dešros salotos – idėja lengvai vakarienei arba sočiam garnyrui prie griliaus patiekalų. ...

gegužės 9 d. 2020 m.

Savaitgalio pietums – ryškiaspalviai malta mėsa įdaryti kopūstų lapai su naminiu pomidorų padažu....

gegužės 2 d. 2020 m.

Pavasaris sužydėjo pasteliniais žiedais, kurie primena apie vieną gražiausių pavasario švenčių – Motinos dieną! Ar gali būti mielesnė dovana, už gardų naminį pyragą, kurį siūlome išsikepti šiai gražiai progai....

balandžio 24 d. 2020 m.

Kartu su mažaisiais pagalbininkais kviečiame pasigaminti lengvas mielines bandeles su rikota ir žalumynais!...

balandžio 18 d. 2020 m.

Pavasario salotos su kiaušiniais – spalvų ir skonių žaismas lėkštėje! ...

balandžio 10 d. 2020 m.

Tikra Šv.Velykų stalo puošmena! Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo lengvos ir gadržios – tunų ir kiaušinių salotos. ...

balandžio 4 d. 2020 m.

Gaivus ir ryškiaspalvis avokadų ir kokosų kremo desertas papildo Benedikto Turgaus receptų kolekciją. Gal jis taps ir Jūsų šventinio stalo puošmena? ...

kovo 21 d. 2020 m.

Karpis – paprasta ir viena populiariausių žuvų ant mūsų kasdienio stalo. Ar žinojote, kad FIŠ Kintai - šviežios žuvies namai krautuvėlėje galite įsigyti karpio filė be ašakų?...

kovo 14 d. 2020 m.

Čiobreliais įdarytas keptas sterkas – lengvas ir greitai paruošiamas žuvies patiekalas!...

kovo 7 d. 2020 m.

Neabejotinai bulvės karaliauja kiekvieno lietuvio virtuvėje, tad Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo netikėtas derinys – bulvių plokštainis su rūkyta lašiša!...

vasario 29 d. 2020 m.

Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo gurmaniškai vakarienei tiksiantis makaronų su grietinėlės ir parmezano padažu bei trumais receptas!...

vasario 22 d. 2020 m.

Šį savaitgalį kviečiam į Užgavėnių repeticiją ir Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildome saldžiųjų bulvių blynų receptu!...

vasario 16 d. 2020 m.

Susipažinkite su Giedre Barauskiene - nuostabia maisto fotografe, kuri Jus ir mus lepina nuostabiais Benedikto Turgaus receptais. Dalinamės nuoširdžiu Lamų slėnio interviu, kuriame Giedrė pasakoja apie gražiausius jos vaikystės prisiminimus, atvedusi...

vasario 14 d. 2020 m.

Romantiškai vakarienei – gaiviai rūgščios citrusų ir burokėlių salotos su riešutais iš Benedikto Turgaus receptų kolekcijos!...

vasario 8 d. 2020 m.

Jūsų dėmesiui žiemos daržovių karalius – baklažanas ir gardus receptas iš Benedikto Turgaus receptų kolekcijos!...

vasario 1 d. 2020 m.

Geras makaronų padažas garantuoja sočius ir gardžius savaitgalio pietus! Šiandien Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo ravioliai su itališku maltos mėsos ir pomidorų padažu....

sausio 25 d. 2020 m.

Purūs, ką tik iškepti naminiai vafliai gardinti uogiene, džemu riešutų sviestu ar medumi – kvepia gardžiu savaitgalio rytu......

sausio 18 d. 2020 m.

Idėjų sotiems savaitgalio pietums reikia visada! Šį kartą Benedikto Turgaus receptų kolekciją papildo maltos paukštienos kukuliai!...

sausio 11 d. 2020 m.

Desertams visuomet sunku atsispirti, o ypač kai tai dar ir sveikas užkandis! Dalinamės avižų dribsnių, riešutų ir vyšnių skanėsto receptu....

gruodžio 30 d. 2019 m.

Metus palydėkime gardžia vakariene, kuriai iš Benedikto Turgaus receptų kolekcijos siūlome kukurūzais įdarytą viščiuką....

gruodžio 23 d. 2019 m.

Šiais metais Šv. Kūčių stalą siūlome papildyti patiekalu iš Benedikto Turgaus receptų kolekcijos – lašišų filė su riešutų ir žolelių pagardu....

gruodžio 20 d. 2019 m.

Šv. Kalėdų klasika iš Benedikto Turgaus receptų kolekcijos – įdaryta antis su keptais obuoliais ir vynuogėmis....

gruodžio 13 d. 2019 m.

Antrasis Benedikto Turgaus šventinių receptų kolekcijos patiekalas – pikantiškas kepenėlių ir daržovių paštetas....

gruodžio 6 d. 2019 m.

Artėjant šventiniam laikotarpiui kiekvieną savaitgalį dalinsimės Benedikto Turgaus receptų kolekcija, kuri, tikimės, įkvėps naujiems atradimams virtuvėje!...

lapkričio 25 d. 2019 m.

4 porcijos Visus receptui reikiamus produktus rastite Benedikto Turguje! Šiam patiekalui naudoti „Fiš Kintai“, „EkoMarket“,“Vaišė”, „Anykščių daržovės”, „Graikiškos gėrybės”, „Sūrio Džiazas” produkcija.   Reikės: 2 lašišinių upėtakių filė (apie ...

lapkričio 15 d. 2019 m.

Lengvas Mocarelos sūrio lakšto, lašišos ir gražgarsčių vyniotinio receptas – puiki užkandžių idėja!...

spalio 18 d. 2019 m.

Visus receptui reikiamus produktus rastite Benedikto Turguje! Šiam patiekalui naudoti „Žalio krepšelio“, „Vaišės”, „Rolando Daržovių”, „Mažosios Italijos” ir „Graikiškų gėrybių” produkcija....

spalio 10 d. 2019 m.

Kai rudenėjantys vakarai kvepia šviežiais kepiniais, o namuose gausu įvairiausių rūšių obuolių – siūlome Jums išsikepti pyragaičius su keptais obuoliais ir cinamonu!...

rugsėjo 25 d. 2019 m.

Visus pyragui reikiamus produktus rastite Benedikto Turguje! Šiam receptui naudoti „Ilzenbergo Dvaro“, „Vaišės“, „Žalio Krepšelio“, „Sūrio Džiazo“, „Nuts About“ produkcija....

Senesni receptai