Dubenyje sumaišykite varškę, maskarponę, grietinėlę, manus bei pudingo miltelius.
Kitame dubenyje su cukrumi ir druska iki purumo išplakite kiaušinius. Įmaišykite juos į varškės masę.
Viską išmaišykite ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Nuplautus rabarbarus supjaustykite 2 cm storio griežinėliais ir įmaišykite į tešlą arba suberkite ant tešlos.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol kepinys sutvirtės, maždaug 35 min.
Iškeptą apkepą apiberkite milteliniu cukrumi.
400 g varškės
200 g maskarponės
120 ml grietinėlės
100 g manų kruopų
1 pakelio vanilinio pudingo
4 kiaušinių
180–200 g cukraus
0,5 šaukštelio druskos
4–5 rabarbarų kotų
1–2 šaukštų miltelinio cukraus
Dubenyje sumaišykite varškę, maskarponę, grietinėlę, manus bei pudingo miltelius.
Kitame dubenyje su cukrumi ir druska iki purumo išplakite kiaušinius. Įmaišykite juos į varškės masę.
Viską išmaišykite ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Nuplautus rabarbarus supjaustykite 2 cm storio griežinėliais ir įmaišykite į tešlą arba suberkite ant tešlos.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol kepinys sutvirtės, maždaug 35 min.
Iškeptą apkepą apiberkite milteliniu cukrumi.