Ridikėlius nuplaukite, pašalinkite uodegėles, perpjaukite pusiau arba į keturias dalis.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir ant vidutinės kaitros jame kepkite ridikėlius 4-5 min. arba kol ims truputį skrusti.
Grietinėlės sūrį užtepkite ant duonos riekių, uždėkite keptų ridikėlių, pagardinkite druska, žalumynais ir ragaukite.
Reikės:
1 saujos ridikėlių
2 šaukštų sviesto
4 riekių duonos
2-3 šaukštų grietinėlės sūrio
druskos pagal skonį
saujelės šviežių žalumynų (čiobrelių, petražolių)
Produktų ieškokite: Rolando daržovės, Ekomarket, VAIŠĖ, Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT, Skonio Ritmu.
Ridikėlius nuplaukite, pašalinkite uodegėles, perpjaukite pusiau arba į keturias dalis.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir ant vidutinės kaitros jame kepkite ridikėlius 4-5 min. arba kol ims truputį skrusti.
Grietinėlės sūrį užtepkite ant duonos riekių, uždėkite keptų ridikėlių, pagardinkite druska, žalumynais ir ragaukite.