Iš arbūzo minkštimo pašalinkite sėklas, supjaustykite jį kubeliais ir padalinkite į du dubenėlius. Avokadų žievę nulupkite, kauliukus pašalinkite, minkštimą supjaustykite kubeliais ir padalinkite į dubenėlius, taip pat uždėkite alyvuoges, užberkite sūrį, mėtų lapelius, raudonėlius, užpilkite citrinų sultis, aliejų. Viską lengvai pamaišykite ir ragaukite.
Produktus salotoms rasite krautuvėlėse: Naminukas LT, VAIŠĖ, GRAIKIŠKOS GĖRYBĖS, Mažoji Italija, Tikras aliejus ir graikas, Mažoji Turkija, Rolando daržovės, Pieno namai, Tėviškės skonis
2 porcijos
Reikės:
4 didelių riekių arbūzo
2 mažų avokadų (nuplautų)
15-20 mėgstamų alyvuogių
100 g ožkų sūrio arba fetos
saujelės šviežių mėtų lapelių
0,5 šaukštelio džiovintų raudonėlių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto citrinų sulčių
Iš arbūzo minkštimo pašalinkite sėklas, supjaustykite jį kubeliais ir padalinkite į du dubenėlius. Avokadų žievę nulupkite, kauliukus pašalinkite, minkštimą supjaustykite kubeliais ir padalinkite į dubenėlius, taip pat uždėkite alyvuoges, užberkite sūrį, mėtų lapelius, raudonėlius, užpilkite citrinų sultis, aliejų. Viską lengvai pamaišykite ir ragaukite.
Produktus salotoms rasite krautuvėlėse: Naminukas LT, VAIŠĖ, GRAIKIŠKOS GĖRYBĖS, Mažoji Italija, Tikras aliejus ir graikas, Mažoji Turkija, Rolando daržovės, Pieno namai, Tėviškės skonis