Šparagus nuplaukite, pašalinkite žievelę ir susmulkinkite maždaug 1 cm griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite susmulkintus šparagus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros 4-5 min.
Šparagus patiekite su lašišos griežinėliais. Viską pagardinkite citrinų sultimis ir ragaukite.
PASTABA: receptui puikiai tiks ir kepta lašiša!
Reikės:
300-400 g šparagų (žalių arba baltų)
100 g lašišos (rūkytos arba sūdytos)
2 šaukštų sviesto
1-2 šaukštelių citrinų sulčių
druskos pagal skonį
Produktus rasite: Eko market, VAIŠĖ, Rolando daržovės, Tėviškės skonis, Pieno namai, Naminukas LT, Brolių rūkykla, FIŠ Kintai, Bluefish krautuvėlėse.
Šparagus nuplaukite, pašalinkite žievelę ir susmulkinkite maždaug 1 cm griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite susmulkintus šparagus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros 4-5 min.
Šparagus patiekite su lašišos griežinėliais. Viską pagardinkite citrinų sultimis ir ragaukite.
PASTABA: receptui puikiai tiks ir kepta lašiša!