fbpx

Garintuvą išklokite skylėtu kepimo popieriumi arba marle. Koldūnus sudėkite vienu sluoksniu, palikdami tarpus. Garintuvą uždenkite dangčiu ir uždėkite ant puodo su verdančiu vandeniu. Garinkite 15-20 min. Nešaldytus koldūnus garinkite kiek trumpiau.

Viskas! Padažui dubenėlyje išmaišykite visus ingredientus ir ragaukite jame suvilgytus koldūnus.

 

Gyoza koldūnai su jautienos įdaru ir saldžiarūgščiu padažu

Egzotika, kurią labai lengva paruošti savo virtuvėje. Be jokių iššūkių, naudojant paprastą bambukinį garintuvą. Į šį galima įkloti subadytą (kad praeitų garai) kepimo popierių, kopūsto lapą arba marlės atraižą. 

Neturite tradicinio garintuvo? Kviečiame pasidalinti kitokiais šių koldūnų ruošimo būdais. 

 

Reikės:

1 pakelio šaldytų koldūnų (Oxmeat krautuvėlėje)

 

Padažui reikės:

4 šaukštų sojų padažo

3 šaukštų ryžių acto

1 šaukštelio sezamų aliejaus

1 sugrūstos skiltelės česnako

1/2 šaukštelio cukraus

1/4 šaukštelio tarkuotos imbiero šaknies

aitriosios paprikos pagal skonį

 

Garintuvą išklokite skylėtu kepimo popieriumi arba marle. Koldūnus sudėkite vienu sluoksniu, palikdami tarpus. Garintuvą uždenkite dangčiu ir uždėkite ant puodo su verdančiu vandeniu. Garinkite 15-20 min. Nešaldytus koldūnus garinkite kiek trumpiau.

Viskas! Padažui dubenėlyje išmaišykite visus ingredientus ir ragaukite jame suvilgytus koldūnus.