Ketaus keptuvę ištepkite sviestu.
Iš vyšnių pašalinkite kauliukus ir sudėkite jas į keptuvę. Dubenyje išplakite grietinėlę, miltus, cukrų, druską, vanilės ekstraktą ir kiaušinius, užpilkite ant uogų keptuvėje. Kepkite 190° orkaitėje maždaug 40-45 min., kol kepinys pakankamai sutvirtės.
8 porcijos
Reikės:
600 g vyšnių
330 ml liesos grietinėlės
80 g cukraus
70 g miltų
3 kiaušinių
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
1 šaukštelio miltelinio cukraus
½ šaukštelio druskos
trupučio sviesto keptuvei patepti
Visus produktus galite rasti: Vaišė krautuvėlė, Tėviškės skonis, Anykščių krašto daržovės, Rolando daržovės, EkoMarket, Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis
Ketaus keptuvę ištepkite sviestu.
Iš vyšnių pašalinkite kauliukus ir sudėkite jas į keptuvę. Dubenyje išplakite grietinėlę, miltus, cukrų, druską, vanilės ekstraktą ir kiaušinius, užpilkite ant uogų keptuvėje. Kepkite 190° orkaitėje maždaug 40-45 min., kol kepinys pakankamai sutvirtės.