Perlines kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunktas kruopas suberkite į dubenį. Taip pat suberkite nusunktus kukurūzus. Petražoles ir laiškinius česnakus susmulkinkite ir užberkite ant kruopų su kukurūzais.
Alyvuogių aliejųs suplakite su medumi, citrinų sultimis, trupučiu druskos bei pipirų ir užpilkite ant salotų. Viską gerai išmaišykite ir ragaukite.
4 porcijos
Reikės:
150 g perlinių kruopų
200 g konservuotų kukurūzų
saujos petražolių
pluoštelio laiškinių česnakų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
1-2 šaukštų medaus arba klevų sirupo
1 žaliosios citrinos sulčių
Produktus rasite: Vaišė, Ekomarket, Mažoji Turkija, Rolando daržovės, Mažoji Italija, Graikiškos gėrybės, Tikras aliejus ir graikas, Kadaginė.
Perlines kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunktas kruopas suberkite į dubenį. Taip pat suberkite nusunktus kukurūzus. Petražoles ir laiškinius česnakus susmulkinkite ir užberkite ant kruopų su kukurūzais.
Alyvuogių aliejųs suplakite su medumi, citrinų sultimis, trupučiu druskos bei pipirų ir užpilkite ant salotų. Viską gerai išmaišykite ir ragaukite.