fbpx

Marinatui dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Sudėkite didesniais gabaliukais supjaustytas cukinijas bei paprikas ir pamaišykite.

Palikite daržoves marinuotis 1-2 val. arba kepkite iš karto ir nuolat palaistykite marinatu.

Žuvims pagardinti dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, suplėšytas žoleles, truputį druskos ir pipirų. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvų vidų ir kepkite jas virš žarijų.

Daržoves suverkite ant iešmų ir taip pat kepkite virš žarijų. Iškeptų karšių odą su žvynais pašalinkite, o pačią žuvį ragaukite su iškeptomis daržovėmis.

Žolelėmis įdaryti karšiai

Reikės:
2 karšių po 600-700 g (išskrostų, nuplautų) arba karpių, ešerių
2 jaunų cukinijų (nuplautų)
2-3 saldžiųjų paprikų
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
saujos petražolių, čiobrelių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį

Daržovių marinatui reikės:
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų vyno acto
1 šaukšto sirupo (klevų, svarainių)
1 šaukštelio druskos

 

Produktus receptui rasite krautuvėlėse: FIŠ Kintai, Bluefish, Rolando daržovės, Mažoji Italija, GRAIKIŠKOS GĖRYBĖS, VAIŠĖ, Tikras aliejus ir graikas, Mažoji Turkija, Ekomarket.

Marinatui dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Sudėkite didesniais gabaliukais supjaustytas cukinijas bei paprikas ir pamaišykite.

Palikite daržoves marinuotis 1-2 val. arba kepkite iš karto ir nuolat palaistykite marinatu.

Žuvims pagardinti dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, suplėšytas žoleles, truputį druskos ir pipirų. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvų vidų ir kepkite jas virš žarijų.

Daržoves suverkite ant iešmų ir taip pat kepkite virš žarijų. Iškeptų karšių odą su žvynais pašalinkite, o pačią žuvį ragaukite su iškeptomis daržovėmis.