fbpx

Paprikas perpjaukite, pašalinkite sėklas, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, uždėkite čiobrelius ir kepkite 220 °C orkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.

Prancūzišką batoną arba čiabatą supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir taip pat kepkite 220 °Corkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.

Paprikas ir suplėšytą buratą sudėkite į dubenį, užberkite bazilikus.

Visus užpilo ingredientus suplakite, užpilkite ant ingredientų dubenyje, užberkite druskos pipirų pagal skonį. Lengvai pamaišykite. Ragaukite su paskrudintu batonu arba čiabata.

 

Keptų paprikų ir buratos salotos

Reikės:

4 porcijos

 

5-6 paprikų

2-3 šaukštų alyvuogių aliejaus

pluoštelio čiobrelių

200 g buratos

saujos bazilikų

1 prancūziško batono arba buratos

druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

 

Užpilui reikės:

4 šaukštų alyvuogių aliejaus

2 šaukštų balzaminio acto

1 šaukšto medaus

 

PRODUKTŲ IEŠKOKITE: Mažoji ItalijaGraikiškos gėrybėsTikras aliejus ir Graikas, KadaginėRolando daržovės, Vaišė, Eko market, Pieno namai

Paprikas perpjaukite, pašalinkite sėklas, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, uždėkite čiobrelius ir kepkite 220 °C orkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.

Prancūzišką batoną arba čiabatą supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir taip pat kepkite 220 °Corkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.

Paprikas ir suplėšytą buratą sudėkite į dubenį, užberkite bazilikus.

Visus užpilo ingredientus suplakite, užpilkite ant ingredientų dubenyje, užberkite druskos pipirų pagal skonį. Lengvai pamaišykite. Ragaukite su paskrudintu batonu arba čiabata.