Paprikas perpjaukite, pašalinkite sėklas, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, uždėkite čiobrelius ir kepkite 220 °C orkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.
Prancūzišką batoną arba čiabatą supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir taip pat kepkite 220 °Corkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.
Paprikas ir suplėšytą buratą sudėkite į dubenį, užberkite bazilikus.
Visus užpilo ingredientus suplakite, užpilkite ant ingredientų dubenyje, užberkite druskos pipirų pagal skonį. Lengvai pamaišykite. Ragaukite su paskrudintu batonu arba čiabata.
4 porcijos
5-6 paprikų
2-3 šaukštų alyvuogių aliejaus
pluoštelio čiobrelių
200 g buratos
saujos bazilikų
1 prancūziško batono arba buratos
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Užpilui reikės:
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų balzaminio acto
1 šaukšto medaus
PRODUKTŲ IEŠKOKITE: Mažoji Italija, Graikiškos gėrybės, Tikras aliejus ir Graikas, Kadaginė, Rolando daržovės, Vaišė, Eko market, Pieno namai
Paprikas perpjaukite, pašalinkite sėklas, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, uždėkite čiobrelius ir kepkite 220 °C orkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.
Prancūzišką batoną arba čiabatą supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir taip pat kepkite 220 °Corkaitėje grotelių režimu, kol ims skrusti.
Paprikas ir suplėšytą buratą sudėkite į dubenį, užberkite bazilikus.
Visus užpilo ingredientus suplakite, užpilkite ant ingredientų dubenyje, užberkite druskos pipirų pagal skonį. Lengvai pamaišykite. Ragaukite su paskrudintu batonu arba čiabata.