Į dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, užberkite burokėlių lapelius ir šilauoges. Balzaminį actą sumaišykite su aliejumi ir užpilkit ant pomidorų, burokėlių lapų ir šilauogių. Viską pagardinkite druska, pipirais ir lengvai pamaišykite. Ragaukite su namine duona.
2 porcijos
Reikės:
Apie 30 įvairiaspalvių mažų pomidorų (nuplautų)
2 saujelių burokėlių lapų (nuplautų)
apie 150 g šilauogių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštelių balzaminio acto
žiupsnelio druskos
trupučio šviežiai maltų juodųjų pipirų
Visų šių produktų ieškokite Rolando daržovės, Tėviškės skonis, Vaišė, EkoMarket, Graikiškos gėrybės, Mažoji Italija bei Tikras aliejus ir graikas krautuvėlėse.
Į dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, užberkite burokėlių lapelius ir šilauoges. Balzaminį actą sumaišykite su aliejumi ir užpilkit ant pomidorų, burokėlių lapų ir šilauogių. Viską pagardinkite druska, pipirais ir lengvai pamaišykite. Ragaukite su namine duona.