Bananus nulupkite ir šiek tiek pasmulkinę sudėkite į plaktuvą. Špinatus perliekite šaltu vandeniu, po to delnais nuspauskite vandens perteklių ir sudėkite lapelius prie bananų. Užpilkite vandenį arba pieną ir viską suplakite. Jeigu norite saldesnio glotnučio, prieš plakant į plaktuvą įpilkite šaukštelį agavų arba klevų sirupo.
2 porcijos
Reikės:
2 bananų
1-2 saujų špinatų
1 stiklinės vandens arba pieno
1 šaukštelis agavų arba klevų sirupo
Visus produktus galite rasti: VAIŠĖ krautuvėlė + sulčių baras, Rolando daržovės, Anykščių krašto daržovės, EkoMarket, Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis.
Bananus nulupkite ir šiek tiek pasmulkinę sudėkite į plaktuvą. Špinatus perliekite šaltu vandeniu, po to delnais nuspauskite vandens perteklių ir sudėkite lapelius prie bananų. Užpilkite vandenį arba pieną ir viską suplakite. Jeigu norite saldesnio glotnučio, prieš plakant į plaktuvą įpilkite šaukštelį agavų arba klevų sirupo.