fbpx

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir pašalinkite žievelę. Supjaustykite burokėlius ne storesniais nei 1 cm storio griežinėliais.

Kiaušinius išplakite su raudonėliais, druska ir pipirais. Į šį plakinį po vieną panardinkite burokėlių griežinėlius, pavoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės kaitros kiekvieną pusę po maždaug 2-3 min. Iškeptus griežinėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Pagardinkite burokėlius keliais lašais balzaminio acto ir ragaukite.

 

Virti ir kepti burokėliai

Reikės:

3 didelių burokėlių

2 kiaušinių

1 šaukštelio džiovintų raudonėlių

žiupsnio šviežiai maltų juodųjų pipirų

1 šaukštelio druskos

6 šaukštų maltų džiūvėsėlių

5-6 šaukštų aliejaus

1-2 šaukštų balzaminio acto

 

PRODUKTŲ IEŠKOKITE: Mažoji ItalijaGraikiškos gėrybėsTikras aliejus ir Graikas, KadaginėRolando daržovės, Vaišė, Eko market, Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT.

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir pašalinkite žievelę. Supjaustykite burokėlius ne storesniais nei 1 cm storio griežinėliais.

Kiaušinius išplakite su raudonėliais, druska ir pipirais. Į šį plakinį po vieną panardinkite burokėlių griežinėlius, pavoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės kaitros kiekvieną pusę po maždaug 2-3 min. Iškeptus griežinėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Pagardinkite burokėlius keliais lašais balzaminio acto ir ragaukite.