Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir pašalinkite žievelę. Supjaustykite burokėlius ne storesniais nei 1 cm storio griežinėliais.
Kiaušinius išplakite su raudonėliais, druska ir pipirais. Į šį plakinį po vieną panardinkite burokėlių griežinėlius, pavoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės kaitros kiekvieną pusę po maždaug 2-3 min. Iškeptus griežinėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.
Pagardinkite burokėlius keliais lašais balzaminio acto ir ragaukite.
Reikės:
3 didelių burokėlių
2 kiaušinių
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
žiupsnio šviežiai maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelio druskos
6 šaukštų maltų džiūvėsėlių
5-6 šaukštų aliejaus
1-2 šaukštų balzaminio acto
PRODUKTŲ IEŠKOKITE: Mažoji Italija, Graikiškos gėrybės, Tikras aliejus ir Graikas, Kadaginė, Rolando daržovės, Vaišė, Eko market, Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT.
Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir pašalinkite žievelę. Supjaustykite burokėlius ne storesniais nei 1 cm storio griežinėliais.
Kiaušinius išplakite su raudonėliais, druska ir pipirais. Į šį plakinį po vieną panardinkite burokėlių griežinėlius, pavoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės kaitros kiekvieną pusę po maždaug 2-3 min. Iškeptus griežinėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.
Pagardinkite burokėlius keliais lašais balzaminio acto ir ragaukite.