Kiaušinius išvirkite, nulupkite, perpjaukite pusiau. Kedrines pinijas paskrudinkite keptuvėje, kol ims rusvėti.
Ridikėlius ir agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į dubenį, užpilkite citrinų sultis, aliejų bei klevų sirupą, užberkite kedrines pinijas, kiškio kopūstus, citrinos žievelę, sudėkite kiaušinių puseles ir viską atsargiai pamaišykite. Ragaukite su mėgstama duona ar trapučiais.
2 porcijos
Reikės:
6 putpelių kiaušinių arba 2 vištų kiaušinių (Kadaginė)
2 šaukštų kedrinių pinijų (Nuts About)
1 saujos ridikėlių (nuplautų) (Rolando daržovės)
2 trumpavaisių agurkų (nuplautų) (Anykščių daržovės)
2 šaukštų citrinų sulčių (Žalias krepšelis)
1 šaukšto klevų sirupo (Vaišė)
1 šaukštelio plonai nutarkuotos citrinos žievelės
2-3 šaukštų alyvuogių aliejaus (Graikiškos gėrybės)
saujelės kiškio kopūstų arba rūgštynių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį (Vaišė)
Kiaušinius išvirkite, nulupkite, perpjaukite pusiau. Kedrines pinijas paskrudinkite keptuvėje, kol ims rusvėti.
Ridikėlius ir agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į dubenį, užpilkite citrinų sultis, aliejų bei klevų sirupą, užberkite kedrines pinijas, kiškio kopūstus, citrinos žievelę, sudėkite kiaušinių puseles ir viską atsargiai pamaišykite. Ragaukite su mėgstama duona ar trapučiais.