12-14 vnt.
120 g sviesto
2-3 šaukštų alyvuogių aliejaus
4 vidutinio dydžio svogūnų (nuluptų)
2 česnako skiltelių (nuluptų)
3 šaukštų baltojo vyno
600 g midijų be kiautų (nevirtų/virtų šaldytų arba šviežių)
5 šaukštų miltų
100 ml grietinėlės (35 proc.)
2 šaukštų sukapotų petražolių
2 kiaušinių
200 g maltų džiūvėsėlių
druskos pagal skonį
šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
300-400 ml aliejaus (virti)
PRODUKTŲ IEŠKOKITE: BlueFiš, FIŠ Kintai ,Mažoji Italija, Graikiškos gėrybės, Tikras aliejus ir Graikas, Kadaginė, Rolando daržovės, Vaišė, Eko market, Pieno namai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT.