Kiaušinius sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 10–12 min. Atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir susmulkintus suberkite į dubenį.
Tuną nusunkite ir sudėkite prie kiaušinių. Užberkite susmulkintus krapus, pipirų, druskos ir viską išmaišykite su majonezu. Salotų uždėkite ant duonelės, pagardinkite žalumynais ir ragaukite.
4 porcijos
Reikės:
4 gabalėlių traškios ruginės arba kitokios jūsų mėgstamos duonos (Skonio ritmu)
240 g tunų savo sultyse (Fiš Kintai)
2 kiaušinių (Tėviškės skonis)
2-3 šaukštų majonezo
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį (Vaišė)
saujelės krapų arba petražolių (Rolando daržovės)
Kiaušinius sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 10–12 min. Atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir susmulkintus suberkite į dubenį.
Tuną nusunkite ir sudėkite prie kiaušinių. Užberkite susmulkintus krapus, pipirų, druskos ir viską išmaišykite su majonezu. Salotų uždėkite ant duonelės, pagardinkite žalumynais ir ragaukite.