Obuolius supjaustykite į keturias ar šešias dalis, pašalinkite sėklalizdžius. Tada suvilgykite aliejumi ir suverkite ant iešmų pramaišiui su dešrelėmis. Patogiausia suverti ant dviejų iešmų, kad produktus būtų patogu vartyti.
Tarp dešrelių ir obuolių užverkite po šalavijo lapelį.
Kepkite virš žarijų, kol dešrelės ir obuolių gabaliukai ims rusvėti.
4-5 porcijos
Reikės:
1 kg plonų dešrelių (jautienos, kiaulienos)
4-5 obuolių (nuplautų)
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
saujelės šalavijų lapelių
druskos pagal skonį
Produktus rasite krautuvėlėse: Skonio Ritmu, Ekomarket, OxMeat , Mėsos Broliai, Kadaginė, Naminukas LT, VAIŠĖ, GRAIKIŠKOS GĖRYBĖS, Mažoji Italija, Tikras aliejus ir graikas, Mažoji Turkija
Obuolius supjaustykite į keturias ar šešias dalis, pašalinkite sėklalizdžius. Tada suvilgykite aliejumi ir suverkite ant iešmų pramaišiui su dešrelėmis. Patogiausia suverti ant dviejų iešmų, kad produktus būtų patogu vartyti.
Tarp dešrelių ir obuolių užverkite po šalavijo lapelį.
Kepkite virš žarijų, kol dešrelės ir obuolių gabaliukai ims rusvėti.