fbpx

Obuolius supjaustykite į keturias ar šešias dalis, pašalinkite sėklalizdžius. Tada suvilgykite aliejumi ir suverkite ant iešmų pramaišiui su dešrelėmis.  Patogiausia suverti ant dviejų iešmų, kad produktus būtų patogu vartyti.

Tarp dešrelių ir obuolių užverkite po šalavijo lapelį.

Kepkite virš žarijų, kol dešrelės ir obuolių gabaliukai ims rusvėti.

Virš žarijų keptos dešrelės su obuoliais

4-5 porcijos

Reikės:

1 kg plonų dešrelių (jautienos, kiaulienos)

4-5 obuolių (nuplautų)

4 šaukštų alyvuogių aliejaus

saujelės šalavijų lapelių

druskos pagal skonį

 

Produktus rasite krautuvėlėse: Skonio Ritmu, Ekomarket, OxMeat , Mėsos Broliai, Kadaginė, Naminukas LT, VAIŠĖ, GRAIKIŠKOS GĖRYBĖS, Mažoji Italija, Tikras aliejus ir graikas, Mažoji Turkija

 

Obuolius supjaustykite į keturias ar šešias dalis, pašalinkite sėklalizdžius. Tada suvilgykite aliejumi ir suverkite ant iešmų pramaišiui su dešrelėmis.  Patogiausia suverti ant dviejų iešmų, kad produktus būtų patogu vartyti.

Tarp dešrelių ir obuolių užverkite po šalavijo lapelį.

Kepkite virš žarijų, kol dešrelės ir obuolių gabaliukai ims rusvėti.