Fetą supjaustykite kubeliais arba sutrupinkite į dubenį. Nuplautų persikų minkštimą susmulkinkite kubeliais, sudėkite į dubenį prie salotų. Taip pat sudėkite susmulkintus salotų lapus, suberkite saulėgrąžas, uogas. Užpilo ingredientus suplakite ir užpilkite ant produktų dubenyje. Lengvai viską pamaišykite ir išdalinkite į dubenėlius.
4 porcijos
Reikės:
250 g fetos/ožkų sūrio
4 persikų (šviežių arba konservuotų)
1 stiklinės juodųjų serbentų, mėlynių arba šilauogių
½ ledinės arba romaninės salotos
4 šaukštų kepintų saulėgrąžų/kanapių sėklų branduolių
Užpilui reikės:
4-6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų raudonojo vyno acto
2 šaukštų skysto medaus/agavų sirupo
trupučio druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Visus produktus galite rasti: Pieno namai, Graikiškos gėrybės, Tikras aliejus ir graikas, Nuts About, Vaišė krautuvėlė, Tėviškės skonis, Rolando daržovės, EkoMarket, Anykščių krašto daržovės, „Šviežios, natūralios datulės, saldumynai ir delikatesai iš Saudo Arabijos“
Fetą supjaustykite kubeliais arba sutrupinkite į dubenį. Nuplautų persikų minkštimą susmulkinkite kubeliais, sudėkite į dubenį prie salotų. Taip pat sudėkite susmulkintus salotų lapus, suberkite saulėgrąžas, uogas. Užpilo ingredientus suplakite ir užpilkite ant produktų dubenyje. Lengvai viską pamaišykite ir išdalinkite į dubenėlius.