fbpx

Puode ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų.

 

Tešlai gerai išplakite abejus miltus, kepimo miltelius, gazuotą vandenį, bei druską. Gausis lietinių tirštumo tešla. Šioje tešloje po vieną suvilgykite paruoštus daržovių gabaliukus ir po kelis gruzdinkite įkaitintame aliejuje, kol ims rusvėti. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio ir netrukus ragaukite, pavyzdžiui, su sojų padažu.

Daržovės traškioje tešloje

3-4 porcijos

 

Reikės:

50 g miltų

50 g kukurūzų miltų

0,5 šaukštelio kepimo miltelių

250 ml gazuoto vandens arba alaus

žiupsnio druskos

0,5 kg daržovių: brokolio šakelių, morkų ir salierų kotų, saldžiųjų paprikų

400 ml aliejaus

 

PRODUKTŲ IEŠKOKITE: Mažoji ItalijaGraikiškos gėrybėsTikras aliejus ir Graikas, Rolando daržovės, Vaišė, Eko market, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT.

Puode ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų.

 

Tešlai gerai išplakite abejus miltus, kepimo miltelius, gazuotą vandenį, bei druską. Gausis lietinių tirštumo tešla. Šioje tešloje po vieną suvilgykite paruoštus daržovių gabaliukus ir po kelis gruzdinkite įkaitintame aliejuje, kol ims rusvėti. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio ir netrukus ragaukite, pavyzdžiui, su sojų padažu.