Puode ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų.Tešlai gerai išplakite abejus miltus, kepimo miltelius, gazuotą vandenį, bei druską. Gausis lietinių tirštumo tešla. Šioje tešloje po vieną suvilgykite paruoštus daržovių gabaliukus ir po kelis gruzdinkite įkaitintame aliejuje, kol ims rusvėti. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio ir netrukus ragaukite, pavyzdžiui, su sojų padažu.
3-4 porcijos
Reikės:
50 g miltų
50 g kukurūzų miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
250 ml gazuoto vandens arba alaus
žiupsnio druskos
0,5 kg daržovių: brokolio šakelių, morkų ir salierų kotų, saldžiųjų paprikų
400 ml aliejaus
PRODUKTŲ IEŠKOKITE: Mažoji Italija, Graikiškos gėrybės, Tikras aliejus ir Graikas, Rolando daržovės, Vaišė, Eko market, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT.
Puode ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų.Tešlai gerai išplakite abejus miltus, kepimo miltelius, gazuotą vandenį, bei druską. Gausis lietinių tirštumo tešla. Šioje tešloje po vieną suvilgykite paruoštus daržovių gabaliukus ir po kelis gruzdinkite įkaitintame aliejuje, kol ims rusvėti. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio ir netrukus ragaukite, pavyzdžiui, su sojų padažu.