Šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš karšto vandens garų.
Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo.
Po vieną įmaišykite kiaušinius, įsijokite miltus, kepimo miltelius, pabaigoje įmaišykite ištirpintą šokoladą.
Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą 27×20 cm skardą.
Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 25 min. Jeigu paviršius kepa per greitai, pridenkite folija.
Kai atvės, pyragą pabarstykite milteliniu cukrumi.
8 porcijos
Reikės:
150 g sviesto (Pieno namai)
100 g gabaliukais sulaužyto juodojo šokolado (Vaišė)
150 g rudojo cukraus
2 kiaušinių (Rolando daržovės)
75 g miltų (Eko Market)
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelio vanilinio cukraus
1 šaukšto miltelinio cukraus
Šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš karšto vandens garų.
Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo.
Po vieną įmaišykite kiaušinius, įsijokite miltus, kepimo miltelius, pabaigoje įmaišykite ištirpintą šokoladą.
Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą 27×20 cm skardą.
Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 25 min. Jeigu paviršius kepa per greitai, pridenkite folija.
Kai atvės, pyragą pabarstykite milteliniu cukrumi.