fbpx

Cukinijas išilgai supjaustykite labai plonais griežinėliais ir pašlakstykite aliejumi, pagardinkite druska. Prieš verdami ant iešmo, cukinijų griežinėlius suvyniokite lyg vyniotinį ir pramaišiui suverkite su dešrelėmis – žr. į nuotrauką. Tarp dešrelės ir cukinijos užverkite po šalavijo lapą.

Produktus suverkite ant dviejų iešmų, jie tvirčiau laikysis, bus patogiau vartyti.

Kepkite virš žarijų, kol ims rusvėti mėsos ir cukinijų briaunos.

Virš žarijų keptos dešrelės ir cukinijos

4-5 porcijos

Reikės:

1 kg plonų dešrelių (jautienos, kiaulienos)

2 cukinijų (nuplautų)

4 šaukštų alyvuogių aliejaus

saujelės šalavijų lapelių

druskos pagal skonį

 

Produktų ieškokite krautuvėlėse: Skonio Ritmu, OxMeat, Kadaginė, Mėsos Broliai, Ilzenbergo dvaras ir ūkis, Naminukas LT, VAIŠĖ, Rolando daržovės, Tėviškės skonis, Mažoji Italija, Tikras aliejus ir graikas, Mažoji TurkijaEkomarket, GRAIKIŠKOS GĖRYBĖS.

Cukinijas išilgai supjaustykite labai plonais griežinėliais ir pašlakstykite aliejumi, pagardinkite druska. Prieš verdami ant iešmo, cukinijų griežinėlius suvyniokite lyg vyniotinį ir pramaišiui suverkite su dešrelėmis – žr. į nuotrauką. Tarp dešrelės ir cukinijos užverkite po šalavijo lapą.

Produktus suverkite ant dviejų iešmų, jie tvirčiau laikysis, bus patogiau vartyti.

Kepkite virš žarijų, kol ims rusvėti mėsos ir cukinijų briaunos.