fbpx

Itališka virtuvė

Pizza del Gatto

Tel. 8 600 46424
Dienos pietūs – 5.40/6.50 EUR

 

PIRMADIENIS:
Dienos sriuba trinta juodųjų pupelių su grietine ir petražolėmis
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
6. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
7. Quattro stagioni pica su su pomidorų padažu, mozzarella, itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
8. Dienos pica
9. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
10. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
12. Žaliosios salotos su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), šviežia mozzarella, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu

 

ANTRADIENIS:
Dienos sriuba trinta kukurūzų su grietine ir petražolėmis
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais
6. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
7. Quattro stagioni pica su pomidorų padažu, mozzarella, su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
8. Dienos pica
9. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
10. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
12. Žaliosios salotos su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), šviežia mozzarella, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu

 

TREČIADIENIS:
Dienos sriuba trinta žaliųjų žirnelių su grietine ir petražolėmis
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
6. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
7. Quattro stagioni pica su pomidorų padažu, mozzarella, itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
8. Dienos pica
9. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
10. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
12. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
13. Žaliosios salotos su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), šviežia mozzarella, balzamiko padažu

 

KETVIRTADIENIS:
Dienos sriuba trinta kalafijorų su grietine ir petražolėmis
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais
6. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
7. Quattro stagioni pica su pomidorų padažu, mozzarella, itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
8. Dienos pica
9. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
10. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
12. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
13. Žaliosios salotos su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), šviežia mozzarella, balzamiko padažu

 

PENKTADIENIS:
Dienos sriuba trinta burokėlių su grietine ir petražolėmis
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
6. Quattro stagioni pica su pomidorų padažu, mozzarella, su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Dienos pica
9. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais, karamelizuotais svogūnais, rukola
10. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
11. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
12. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
13. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), šviežia mozzarella, balzamiko padažu

 

ŠEŠTADIENIS:
1. Dienos sriuba
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
6. Quattro stagioni pica su pomidorų padažu, mozzarella, itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Dienos pica
9. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais
10. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
12. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu

 

SEKMADIENIS:
1. Dienos sriuba
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su pomidorų padažu, mozzarella, šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais
6. Quattro stagioni pica su pomidorų padažu, mozzarella, itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Pollofung pica su pomidorų padažu, mozzarella, plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Dienos pica
9. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais
10. Vegetarinė pica su pomidorų padažu, mozzarella, žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu
12. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu

dAUGIAU INFORMACIJOS APIE RESTORANĄ IR NUOTRAUKAS GALITE RASTI BENDROJOJE SKILTYJE