fbpx

 

Kiaušinius sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 10–12 min. Atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir susmulkintus suberkite į dubenį.

 

Tuną nusunkite ir sudėkite prie kiaušinių. Užberkite susmulkintus krapus, pipirų, druskos ir viską išmaišykite su majonezu. Salotų uždėkite ant duonelės, pagardinkite žalumynais ir ragaukite.

Tunų ir kiaušinių salotos

4 porcijos

 

Reikės:

 

4 gabalėlių traškios ruginės arba kitokios jūsų mėgstamos duonos (Skonio ritmu)

240 g tunų savo sultyse (Fiš Kintai)

2 kiaušinių (Tėviškės skonis)

2-3 šaukštų majonezo

druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį (Vaišė)

saujelės krapų arba petražolių (Rolando daržovės)