fbpx

Kiaušinius išplakite iki standžių putų su druska ir cukrumi, įmaišykite ištirpintą sviestą. Tada įmaišykite miltus, kefyrą, sutarkuotas kriaušes arba obuolius. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Jeigu reikia, įmaišykite dar šiek tiek miltų. Kepkite ir ragaukite, kol karšti. Skanu su jogurtu, džemu, riešutų sviestu, medumi.

 

Purūs vafliai

10 vnt.

 

Reikės:

4 kiaušinių (Ilzenbergo dvaras ir ūkis)

0,5 šaukštelio druskos

2 šaukštų cukraus

2 šaukštų ištirpinto sviesto (Sūrio džiazas)

300-400 g miltų (Ekomarket)

500 ml kefyro (arba pasukų) (Pieno namai)

2 kriaušių arba obuolių (nuplautų) (Anykščių daržovės)