fbpx
foto

MĖSA

Gurmaniška žvėriena

Ar žinojote, kad senovės lietuviai puikiai išmanė žvėrienos ruošimo subtilybes? Tik dar kartą įsitikiname, kad neverta žvalgytis toli – didžiausi lobiai slepiasi visai čia pat – gamtoje! Užsukusiems į „Benedikto turgų“ siūlome paįvairinti savo pietų stalą ir prisiminti dar vieną sotų, kvapnų ir naudingą pasirinkimą – žvėrienos patiekalus. Naudingosios medžiagos iš žvėrienos yra natūralios, tiesiai iš gamtos, be jokių sintetinių priedų. Tinkamai paruošta ši mėsa atskleidžia ypatingą savo skonį ir gali tapti puikiu patiekalu kasdieniams pietums ar šventinei vakarienei. Nežinote, kaip patiekti žvėrieną? Nenusiminkite, su jumis pasidalysime žvėrienos skaninimo, marinavimo ir ruošimo paslaptimis.