fbpx

Itališka virtuvė

Pizza del Gatto

Tel. 8 600 46424
Dienos pietūs – 4.80 / 5.20 EUR

 

PIRMADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta daržovių su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Tradicinė itališka lazanija
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su plėšyta kiauliena, porais ir Grana Padano sūriu
11. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
12. Žaliosios salotos su burokėliais, šviežiomis kriaušėmis, kreminiu ožkos sūriu, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tunu, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, alyvuogėmis ir citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, alyvuogėmis, medaus ir garstyčių padažu

ANTRADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta daržovių su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Krosnyje keptas kukulis tirštame pomidorų padaže su gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su plėšyta kiauliena, porais ir Grana Padano sūriu
11. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
12. Žaliosios salotos su burokėliais, šviežiomis kriaušėmis, kreminiu ožkos sūriu, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tunu, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, alyvuogėmis ir citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, alyvuogėmis, medaus ir garstyčių padažu

TREČIADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta pomidorų su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Tradicinė itališka lazanija
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
11. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
12. Žaliosios salotos su burokėliais, šviežiomis kriaušėmis, kreminiu ožkos sūriu, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tunu, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, alyvuogėmis ir citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, alyvuogėmis, medaus ir garstyčių padažu

KETVIRTADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta morkų su petražolėmis ir grietine
2. Krosnyje keptas kukulis tirštame pomidorų padaže su gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
4. Tradicinė itališka lazanija
5. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
6. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
7. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais, Grana Padano sūriu
11. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
12. Žaliosios salotos su burokėliais, šviežiomis kriaušėmis, kreminiu ožkos sūriu, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tunu, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, alyvuogėmis ir citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, alyvuogėmis, medaus ir garstyčių padažu

PENKTADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta burokėlių su petražolėmis ir grietine
2. Krosnyje keptas kukulis tirštame pomidorų padaže su gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
4. Tradicinė itališka lazanija
5. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
6. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
7. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
11. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
12. Žaliosios salotos su burokėliais, šviežiomis kriaušėmis, kreminiu ožkos sūriu, balzamiko padažu
13. Žaliosios salotos su tunu, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, alyvuogėmis ir citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, alyvuogėmis, medaus ir garstyčių padažu

ŠEŠTADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta daržovių su petražolėmis ir grietine
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
6. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Dienos pica su vištiena, porais ir Grana Padano sūriu
8. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

SEKMADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta daržovių su petražolėmis ir grietine
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
6. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Dienos pica su vištiena, porais ir Grana Padano sūriu
8. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

dAUGIAU INFORMACIJOS APIE RESTORANĄ IR NUOTRAUKAS GALITE RASTI BENDROJOJE SKILTYJE