Itališka virtuvė

Pizza del Gatto

Tel. 8 600 46424
Dienos pietūs – 4.80 / 5.20 EUR

 

PIRMADIENIS:

1. Dienos sriuba trinta pomidorų su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir žaliosiomis salotomis
3. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
7. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
8. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Žaliosios salotos su juodojo tuno gabalėliais, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, juodosiomis alyvuogėmis ir citrininiu padažu
10. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

 

ANTRADIENIS:

1. Dienos sriuba trinta žaliųjų žirnelių su petražolėmis ir grietine
2. Tradicinė itališka lazanija
3. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
7. Dienos pica su jautiena, porai ir Grana Padano sūriu
8. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Žaliosios salotos su juodojo tuno gabalėliais, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, juodosiomis alyvuogėmis ir citrininiu padažu
10. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

 

TREČIADIENIS:

1. Dienos sriuba trinta morkų sriuba su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir žaliosiomis salotomis
3. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
7. Dienos pica su plėšyta kiauliena, porais ir Grana Padano sūriu
8. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Žaliosios salotos su šviežia mozzarella, mažaisiais pomidorėliais, baziliku ir Pesto padažu
10. Žaliosios salotos su juodojo tuno gabalėliais, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, juodosiomis alyvuogėmis ir citrininiu padažu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

 

KETVIRTADIENIS:  

1. Dienos sriuba trinta vištienos su petražolėmis ir grietine
2. Tradicinė itališka lazanija
3. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
7. Dienos pica su vištiena, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
8. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Žaliosios salotos su šviežia mozzarella, mažaisiais pomidorėliais, baziliku ir Pesto padažu
10. Žaliosios salotos su juodojo tuno gabalėliais, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, juodosiomis alyvuogėmis ir citrininiu padažu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

 

PENKTADIENIS:

1. Dienos sriuba trinta kukurūzų su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, naminiu BBQ padažu ir žaliosiomis salotomis
3. Tradicinė itališka lazanija
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
7. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
8. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
9. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
10. Žaliosios salotos su šviežia mozzarella, mažaisiais pomidorėliais, baziliku ir Pesto padažu
11. Žaliosios salotos su juodojo tuno gabalėliais, kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais, juodosiomis alyvuogėmis ir citrininiu padažu
12. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

 

ŠEŠTADIENIS:

1. Dienos sriuba trinta pupelių su petražolėmis ir grietine
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
5. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
6. Dienos pica
7. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
8. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

 

SEKMADIENIS:

1. Dienos sriuba daržovių su petražolėmis ir grietine
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, žaliosiomis salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
5. Tricolore pica su itališku kumpiu (Prosciutto Crudo), rukola ir Grana Padano sūrio drožlėmis
6. Dienos pica
7. Vegetarinė pica su artišokais, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
8. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

dAUGIAU INFORMACIJOS APIE RESTORANĄ IR NUOTRAUKAS GALITE RASTI BENDROJOJE SKILTYJE