fbpx

Itališka virtuvė

Pizza del Gatto

Tel. 8 600 46424
Dienos pietūs – 5.40/6.50 EUR

 

PIRMADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta kukurūzų su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
4. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
6. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
7. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
8. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
9. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
10. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
11. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais, karamelizuotais svogūnais, rukola
12. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
13. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

ANTRADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta pomidorų su petražolėmis ir grietine
2. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
3. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
4. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
5. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
6. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
7. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
8. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
9. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
10. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais, karamelizuotais svogūnais, rukola
11. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
12. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
13. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
14. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
15. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

TREČIADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta kalafijorų su petražolėmis ir grietine
2. Tradicinė itališka lazanija
3. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
11. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais, karamelizuotais svogūnais, rukola
12. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
13. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
14. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
15. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
16. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

KETVIRTADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta vištienos su petražolėmis ir grietine
2. Tradicinė itališka lazanija
3. Kiaulienos šonkauliukai kepti krosnyje su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
9. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
10. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
11. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais, karamelizuotais svogūnais, rukola
12. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
13. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
14. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
15. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
16. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

PENKTADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta burokėlių su petražolėmis ir grietine
2. Tradicinė itališka lazanija
3. Kiaulienos šonkauliukai su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir coleslaw salotomis
4. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
5. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
6. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
7. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
8. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
9. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
10. Dienos pica su vytintos mėsos assorti, porais ir Grana Padano sūriu
11. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais, karamelizuotais svogūnais, rukola
12. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
13. Žaliosios salotos su mažaisiais pomidorėliais, juodosiomis alyvuogėmis, šviežia mozzarella, balzamiko ir Pesto padažu
14. Žaliosios salotos su tigrinėmis krevetėmis, alyvuogėmis, šviežia mozzarella, citrininiu padažu
15. Žaliosios salotos su itališku kumpiu, šviežia mozzarella, balzamiko padažu
16. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

ŠEŠTADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta daržovių
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
6. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Dienos pica
9. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais
10. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

SEKMADIENIS:
1. Dienos sriuba trinta daržovių
2. Traški vištiena su gruzdintomis bulvių skiltelėmis, coleslaw salotomis ir Marinara padažu
3. Bulviniai blyneliai su krosnyje skrudinta šonine, grietine ir petražolėmis
4. Bulviniai blyneliai su grietine ir petražolėmis
5. Carbonara pica su šonine, plaktu kiaušiniu, rudaisiais pievagrybiais ir Pecorino Romano sūriu
6. Quattro stagioni pica su itališku kumpiu (Prosciutto Speck), artišokais, rudaisiais pievagrybiais, juodosiomis alyvuogėmis
7. Pollofung pica su plėšytos vištienos file, porais, rudaisiais pievagrybiais
8. Dienos pica
9. CaramelFung pica su mozzarella, rudaisiais pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais
10. Vegetarinė pica su žaliosiomis alyvuogėmis, porais, rudaisiais pievagrybiais, marinuota paprika ir Grana Padano sūriu
11. Žaliosios salotos su gruzdinta traškia vištiena, mažaisiais pomidorėliais, medaus ir garstyčių padažu

dAUGIAU INFORMACIJOS APIE RESTORANĄ IR NUOTRAUKAS GALITE RASTI BENDROJOJE SKILTYJE