fbpx

Juodieji žemės perlai – triufeliai, jau Mažosios Italijos krautuvėlėje

,,Triufelis – tai gastronomijos deimantas’’ – kadaise pasakė žymus prancūzų gastronomas. Šių juodųjų žemės perlų istorija apipinta paslaptimis, prietarais ir netgi prakeikimais. Nuo graikų ir romėnų laikų trumai buvo vartojami ne tik kaip delikatesai, bet ir kaip afrodiziakai bei vaistai. Amžiams bėgant šis mistifikuotas grybas tapo gurmanų virtuvės simboliu. Neatskiriamos šio grybo savybės – tai svaiginantis kvapas ir charakteringas skonis. Ko gero sunku būtų rasti vieningą kvapo ir skonio apibūdinimą, todėl reikia išbandyti patiems! Kartą paragavęs triufelį jo kvapą atpažinsi visur ir visada! Artėjančios šventės – tai puikus metas nudžiuginti save ir artimuosius gurmaniškais delikatesais, todėl kviečiame užsukti į parduotuvę ,,Mažoji Italija’’, kurioje galite jų įsigyti.