fbpx

Gurmaniška žvėriena – nauja krautuvėlė tikriems mėsos gurmanams!

Ar žinojote, kad senovės lietuviai puikiai išmanė žvėrienos ruošimo subtilybes? Tik dar kartą įsitikiname, kad neverta žvalgytis toli – didžiausi lobiai slepiasi visai čia pat – gamtoje! Užsukusiems į „Benedikto turgų“ siūlome paįvairinti savo pietų stalą ir prisiminti dar vieną sotų, kvapnų ir naudingą pasirinkimą – žvėrienos patiekalus. Ir ne veltui! Juk žvėriena – tai itin aukštą maistinę vertę turintis pasirinkimas. Ši liesa ir alergijų nesukelianti mėsa yra itin sveika, nes užaugo gamtoje be streso. Be to, žvėrienoje mažiau cholesterolio, tačiau gausu žmogui reikalingų vitaminų, geležies, cinko, baltymų ir antioksidantų, apsaugančių žmogaus imuninę sistemą. Naudingosios medžiagos iš žvėrienos yra natūralios, tiesiai iš gamtos, be jokių sintetinių priedų. Tinkamai paruošta ši mėsa atskleidžia ypatingą savo skonį ir gali tapti puikiu patiekalu kasdieniams pietums ar šventinei vakarienei.

Nepraleiskite progos kiekvieną savaitgalį nuo penktadienio iki sekmadienio užsukti į krautuvėlę „Gurmaniška Žvėriena“ ir pabandyti pasigaminti senovės lietuvių išgirtų žvėrienos patiekalų!