fbpx

Mozzarella di Buffala jau Benedikto turguje!

Gurmaniškoji Mozzarella di Buffala – jau atvyko į Benedikto Turgų! Itin trumpo galiojimo, šviežias rankų darbo, kreminės tekstūros sūris jau puikuojasi Mažosios Italijos lentynose.

 

Mozzarella di Buffala gaminama iš riebaus buivolių pieno, tad pasižymi kremine tekstūra, ryškiu ir sodriu skoniu. „Cicatelli“ sūrininkai rekomenduoja gardžiuotis kambario temperatūros sūriu, gardinant šlakeliu alyvuogių aliejaus ar balzaminio acto.

 

Šiandien Mažoji Italija savo lentynas papildė šviežutėle ir Burrata, Burratina, Stracciatella sūriais, vytintos parma kumpiais, lėtai ir žemoje temperatūroje gaminta vištiena su Parmigiano sūriu ir špinatais, saliami ir daug kitų skanumynų.

 

Užsukite į Mažosios Italijos krautuvėlę ir įsitikinkite šio ypatingo sūrio išskirtinumu!